El Grup Pujol actua en sis camps de la industrialització i és capdavanter en cadascun d'ells:El Grup disposa de més de trenta empreses dedicades a la fabricació, investigació, assessorament, distribució, logística i muntatge que donen servei a les pròpies empreses i als seus clients.

Paviments i Complements per Urbanitzacions

La primera empresa que va donar origen al que ara és el Grup Pujol, va començar l’any 1942 fabricant tubs de formigó en massa i al 1945 va comprar la primera màquina per l'elaboració de MOSAIC HIDRÀULIC un paviment noble que avui encara enriqueix el terra de moltes cases senyorials. Al llarg d’una sèrie d’anys aquest va ser el producte estrella de la nostra gamma i del que ens sentim molt orgullosos. Amb el pas del temps, aquest producte artesanal del qual un operari només en podia produir uns dotze metres quadrats diaris, va ser substituït pel TERRATZO, amb fabricacions de més de mil metres quadrats per premsa. GRAUS, TERRATZOS I PAVIMENTS, és avui la factoria més gran del país, amb produccions de milers de metres diaris, tant per paviments interiors com exteriors.


Fabriquem també amb màquines vibro-prensadores d'alta qualitat una gran varietat de productes per exteriors (places, jardins, urbanitzacions...)Imatges